Rainbird sproeiers 5000 serie

Rainbird sproeiers 5000 serie

Met hun reikwijdte van 10 tot 15m is de Rain Bird 5000 series rotor sproeier ideaal voor residentiële en commerciële installaties. Door het combineren van de innovatieve Triple-Blade Wiper Seal met de Rain Curtain nozzles geeft de 5000 series rotor sproeier de beste ondersteuning en zeer goede bedrijfszekerheid die de installateurs verwachten.

Exclusieve Triple Blade Wiper Seal:
Een zeven keer betere lekprotectie dan de single-blade wiper seals maakt dat de Triple-Blade Wiper Seal van de Rainbird 5000 rotor serie de minst lekkende sproeier op de markt. Ontworpen om water binnen en vuil buiten te houden bespaart de Triple-Blade Wiper Seal je veel reparatietijd en geld met het vervangen van lekkende sproeiers.

Toonaangevende Rain Curtain Nozzles:
Ontworpen voor het bieden van een exclusief sproeipatroon, wat niet te evenaren is door de concurrentie, leveren de Rain Curtain sproeimonden grote waterdruppels voor een superieure windweerstand. Deze druppels worden toch zacht verdeelt waardoor er zich geen bruine plekken rond de sproeier vormen.

Opties voor iedere toepassing:
Leverbaar in 3 beschikbare modellen (Plus, PRS and SAM) bieden rotors uit de 5000-serie opties die voldoen aan de verwachtingen van uw bedrijf of de eisen van elke installatie.

Ondersteund door 5 jaar garantie:
Gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt elke rotor uit de Rainbird 5000-serie ondersteund door 5 jaar garantie.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren