Betaling:

BANCONTACT / IDEAL:
 
Indien u uw product snel geleverd wil hebben en meteen de betaling wil voldoen, dan kan u de betaling best uitvoeren met Bancontact of iDEAL. Hierdoor wordt de betaling meteen uitgevoerd en gaan we meteen verder met het klaarmaken van uw pakket voor verzending.

OVERSCHRIJVING:
 
Betaling kan gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE67 7795 9943 6287 onder vermelding van de factuur en/of orderbevestiging nummer. Houdt er rekening mee dat een betaling via overschrijving een vertraging van 1 tot 2 werkdagen als gevolg kan hebben.

REMBOURS:
 
Betaling kan gebeuren onder rembours. Hiervoor wordt een meerkost aangerekend van €10 per pakket.
 
BETALING BIJ AFHALING:
 
Indien u uw artikel wenst af te halen is het uiteraard mogelijk om te betalen bij afhaling. Betaling met Bancontact is dan echter niet mogelijk.


Levering:
 
Het grootste deel van ons uitgebreide assortiment kunnen wij direct uit voorraad leveren. Artikelen die op voorraad zijn worden binnen de 2 dagen na ontvangst van de betaling bij de klant geleverd. Houdt er rekening mee dat een betaling via overschrijving een vertraging van 1 tot 2 werkdagen als gevolg kan hebben. 

AFHALING:
 
Bestellingen kunnen ook afgehaald worden. Econzo heeft geen vaste openingstijden, afhaling is enkel mogelijk via afspraak. Econzo zal hiervoor binnen de 24 uur na ontvangst van betaling contact met u opnemen.

LEVERINGSKOSTEN:
 
De leveringskosten kan u altijd terugvinden op de orderbevestiging en/of factuur. Buiten deze kosten zullen er nooit extra leveringskosten in rekening gebracht worden dus u weet op voorhand hoeveel u betaald.