SolarEdge

SolarEdge

In 2006 heeft SolarEdge een intelligente omvormer oplossing uitgevonden die de manier heeft verandert waarop energie wordt gegenereerd en beheerd in PV-systemen. SolarEdge biedt elektronica voor het genereren van zonne-energie en monitoring voor residentiële en commerciële installaties. Het geoptimaliseerde omvormersysteem van SolarEdge maximaliseert de vermogensopbrengst van de PV-module terwijl hij de energieverliezen van de omvormer beperkt.

Dankzij het optimizer systeem heeft schaduw geen invloed meer op de opbrengst en zijn de positieve toleranties van de panelen een meer opbrengst voor uw PV-installatie. Met een unieke productgarantie van 12 jaar op de omvormers en 25 jaar op de Power Optimizers geeft SolarEdge de klant een product van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Moest deze garantie niet voldoende zijn kan u altijd terugvallen op een garantieverlenging tot 20 of 25 jaar.

Eco 'n Zo levert alle materialen voor het installeren van een PV-installatie. Voor eventuele vragen over de configuratie kan u altijd contact opnemen met de klantendienst.